ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ “Ο ΠΟΝΤΟΣ”

Σέρρες, 18 Ιουλίου 2024

Ο  ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΝΟΣ ΣΕΡΡΩΝ “Ο ΠΟΝΤΟΣ” έχοντας υπόψη:

  1. Την υπ’ αριθμ. 0894/ 1-5-2024 απόφαση ένταξης Πράξεων στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER / CLLD Ν. Σερρών, του επενδυτικού σχεδίου με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού και παραδοσιακών φορεσιών για την στήριξη των εκδηλώσεων του Συλλόγου» με κωδ. Ο.Π.Σ.Α.Α. 0045921070
  2. Τις ανάγκες του ΠΟΝΤΙΑΚΟY ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY ΛΕΥΚΩΝΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΠΟΝΤΟΣ για την ανωτέρω προμήθεια και την κάλυψη των αναγκών του

Ανακοινώνει ότι

Προτίθεται να προβεί στην παραλαβή προσφορών για την απ’ ευθείας ανάθεση ( με κριτήριο επιλογής την χαμηλότερη προσφορά ) για την Κατασκευή – Προμήθεια 15 παραδοσιακών γυναικείων φορεσιών και 10 παραδοσιακών ανδρικών φορεσιών, Προμήθεια 1 ντουλάπας και Προμήθεια 1 υπολογιστή και 1 οθόνης, δυνάμει Πρακτικού του ΔΣ του Συλλόγου. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν σχετική προσφορά, σε κλειστό φάκελο, όπου θα αναγράφεται ευκρινώς η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα, ο τίτλος του έργου και τα στοιχεία του αποστολέα.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την προσφορά τους αυτοπροσώπως, ή με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά (courier), μέχρι τις  29/7/2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου, στο Λευκώνα Σερρών.

Αποδεκτές είναι οι προσφορές που έχουν φθάσει έγκαιρα στην προαναφερθείσα υπηρεσία, μέχρι την ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής προσφορών.

Οι προσφορές προκειμένου να γίνουν αποδεκτές πρέπει να έχουν συνταχθεί στην Ελληνική γλώσσα και σύμφωνα µε τα αναφερόμενα στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με email στο nikoslefkon@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στο τηλ. 6973308484  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για τον Σύλλογο 

Φωτιάδης Νικόλαος

Πρόεδρος

 

Συνημμένα:

Ανακοίνωση – Πρόσκληση