Ολοκληρωμένα Έργα

Δημιουργία υποδομών διανυκτέρευσης για τη συμπλήρωση της δυναμικότητας της περιοχής Αγκίστρου («Hotel Άγκιστρο»)

Η επένδυση πραγματοποιήθηκε στη Κοινότητα Αγκίστρου Σερρών. Το επενδυτικό σχέδιο αφορούσε τον εξοπλισμό ξενοδοχειακής μονάδας κλασικού τύπου τριών αστέρων (3*) συνολικής δυναμικότητας 47 κλινών που κατανέμονται σε δύο διαφορετικά κτίρια. Περισσότερα…..

Ξενοδοχείο κλασικού τύπου Κατηγορίας 3* («Ξενώνας Κανέλα στην … Κορφή»)

Η επένδυση αφορούσε τη δημιουργία ξενοδοχείου κλασικού τύπου κατηγορίας 3 αστέρων συνολικής δυναμικότητας 33 κλινών κοντά στην Κοινότητα Ορεινής η οποία είναι μία από τις πλέον ορεινές κοινότητες του νομού και βρίσκεται στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά σε απόσταση 25 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης των Σερρών. Περισσότερα…..

Δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας στο Σιδηρόκαστρο Σερρών («Hotel Αγνάντιο»)

Η επένδυση χωροθετείται στον οικισμό του Σιδηροκάστρου. Η επένδυση είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ξενοδοχείου κλασικού τύπου τριών αστέρων δυναμικότητας 40 κλινών Περισσότερα…..

Δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας στην Κοινότητα Ορεινής Σερρών («Hotel Αετόπετρα»)

Το επενδυτικό σχέδιο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ξενοδοχείου κλασικού τύπου 3 αστέρων δυναμικότητας 55 κλινών στην Κοινότητα Ορεινής. Περισσότερα…..

Δημιουργία χώρου εστίασης παραδοσιακών γευμάτων στην Κοινότητα Ορεινής («Το Καταφύγιο»)

Το επενδυτικό σχέδιο χωροθετείται στην Κοινότητα Ορεινής. Το εστιατόριο στεγάζεται  στο ισόγειο διώροφης οικοδομής. Η επένδυση αφορούσε την αποπεράτωση των κτιριακών εργασιών  Περισσότερα…..

Εκσυγχρονισμός χώρου εστίασης στο Σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Λαϊλιά Σερρων («Σαλέ  Λαϊλιά»)

Το επενδυτικό σχέδιο είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου του Λαϊλιά και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού στον χώρο εστίασης και στον χώρο του καφενείου. Περισσότερα…..

Δημιουργία παραδοσιακού χώρου εστίασης στο Άγκιστρο Σερρών(«Ο Πλάτανος»)

Η επένδυση αφορούσε  την ανέγερση κτηρίου και την δημιουργία χώρου εστίασης με παραδοσιακά χαρακτηριστικά τόσο στην αρχιτεκτονική του κτηρίου όσο και στην οργάνωση και λειτουργία της μονάδος. Περισσότερα…..

Εκσυγχρονισμός παραδοσιακής ταβέρνας στο Χιονοχώρι Σερρών («Λάλα Γκόγκας»)

Η επένδυση αφορούσε την βελτίωση του υφιστάμενου χώρου εστίασης που λειτουργεί σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία του οικισμού Χιονοχωρίου. Περισσότερα…..

Δημιουργία παραδοσιακής ταβέρνας στην Αλιστράτη («Αστέρι»)

Η εν λόγω επένδυση είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου χώρου εστίασης στην περιοχή της Αλιστράτης η οποία λειτουργεί με τη μορφή της παραδοσιακής ταβέρνας, δυναμικότητας 38 θέσεων. Περισσότερα…..

Δημιουργία παραδοσιακού χώρου εστίασης στην Ορέσκεια («Ορέσκεια»)

H υλοποίηση της επένδυσης αφορούσε την μετεγκατάσταση της υπάρχουσας επιχείρησης η οποία λειτουργούσε από το έτος 2004 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Περισσότερα…..

Δημιουργία  σύγχρονου πάρκου εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων και ορεινού τουρισμού στην περιοχή Άνω Βροντούς («Κέντρο εναλλακτικού τουρισμού – Καταφύγιο Α. Βροντού»)

Με το επενδυτικό αυτό σχέδιο υλοποιήθηκε η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πάρκου εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή της Άνω Βροντούς. Περισσότερα…..

Εξοπλισμός κατασκήνωσης και κέντρου εναλλακτικού τουρισμού Κερδυλλίων («Κατασκηνώσεις Τζιώνη Ο.Ε.»)

Η επένδυση αφορούσε τον εκσυγχρονισμό και την συμπλήρωση – εμπλουτισμό του εξοπλισμού της υφιστάμενης παιδικής κατασκήνωσης η οποία δραστηριοποιείται από το 2005 στην περιοχή του Δήμου Αμφίπολης. Περισσότερα…..

Βελτίωση εγκαταστάσεων – Προμήθεια εξοπλισμού αεραθλητικού κέντρου της Αερολέσχης Σερρών («Αερολέσχη Σερρών»)

Το επενδυτικό σχέδιο αφορούσε τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υποδομών λειτουργίας του αεραθλητικού κέντρου της Αερολέσχης Σερρών η οποία λειτουργεί από το έτος 1984. Περισσότερα…..

Κέντρο οργάνωσης και προώθησης αγροτικού τουρισμού περιοχής Δήμου Αλιστράτης («Σπήλαιο Αλιστράτης»)

Η επενδυτική πρόταση αφορούσε την δημιουργία ενός κέντρου οργάνωσης, πληροφόρησης και προώθησης αγροτικού τουρισμού της περιοχής του Δήμου Αλιστράτης και  πιο συγκεκριμένα την κατασκευή ενός κτιρίου εντός του αύλειου χώρου του σπηλαίου Αλιστράτης. Περισσότερα…..

Παραδοσιακό Καφενείο Ορεινής («Δώδεκα Μήνες»)

Το επενδυτικό σχέδιο αφορούσε την δημιουργία ενός παραδοσιακού καφενείου με την ανέγερση κτίσματος ενός ορόφου με υπόγειο. Το ισόγειο του κτιρίου διαμορφώθηκε σε παραδοσιακό καφενείο με διαμόρφωση κουζίνας για την παρασκευή πρόχειρων γευμάτων, ενώ το υπόγειο έχει βοηθητικές χρήσεις. Περισσότερα…..

Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Πορροΐων (Ορθόδοξη χριστιανική αδελφότητα «Χριστιανική Ελπίδα»)

Το εν λόγω επενδυτικό σχέδιο αφορά τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της υφιστάμενης κατασκήνωσης καθώς και τη δημιουργία ενός κτιρίου που συμπλήρωσε την υφιστάμενη υποδομή και χρησιμοποιείται ως χώρος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών – κατασκηνωτών. Περισσότερα…..

Δημιουργία εργαστηρίου ξυλογλυπτικής στην Ιερά Μονή Κηρύκου και Ιουλλίτης Σιδηροκάστρου Σερρών

Το έργο αφορά τη δημιουργία εργαστηρίου ξυλογλυπτικής στην Ιερά Μονή Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης Σιδηροκάστρου για την κατασκευή ξυλόγλυπτων. Περισσότερα…..

Μεταποίηση και τυποποίηση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων και εγκατάσταση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας («Βιολογικά προϊόντα Αρμάο»)

Το φυσικό αντικείμενο του επενδυτικού σχεδίου περιλαμβάνει τη δημιουργία μονάδας μεταποίησης – τυποποίησης πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων και την εγκατάσταση σε αυτή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας. Περισσότερα…..

Μετεγκατάσταση – εκσυγχρονισμός μονάδας παραδοσιακών επίπλων στο Δ.Δ. Δραβήσκου δήμου Ν. Ζίχνης Σερρών

Το έργο αφορά την μετεγκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου εργαστηρίου κατασκευής ειδών ξυλογλυπτικής που βρίσκεται στο Δραβήσκο του Δήμου Ν. Ζίχνης. Περισσότερα…..

Δημιουργία σύγχρονης βιοτεχνίας παράγωγης παραδοσιακών προϊόντων από μέταλλο

Το έργο αφορά τη δημιουργία ενός εργαστηρίου παραγωγής προϊόντων από μέταλλο στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Σκοτούσσας. Περισσότερα…..

Μικρός υδροηλεκτρικός σταθμός Αγκίστρου που αξιοποιεί ενεργειακά τα νερά από την έξοδο του ΥΗΣ Αγκίστρου

Η επένδυση πραγματοποιήθηκε στα διοικητικά όρια της κοινότητας Αγκίστρου. Αφορά τη δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος συνολικής ισχύος 0,90 MW Περισσότερα…..

Παραδοσιακό τυροκομείο παράγωγης πιστοποιημένων προϊόντων («Κατσικίσιο τυρί Ευγενιάδη»)

Το τυροκομείο της κας Μακρή δημιουργήθηκε στο ΔΔ Σκοπιάς του Δήμου Αλιστράτης με σκοπό την αξιοποίηση του παραγόμενου αιγοπρόβειου γάλακτος της οικογενειακής επιχείρησης. Περισσότερα…..

Επισκέψιμη μονάδα παράγωγης οίνου από προϊόντα βιολογικής αμπελουργίας και εγκατάσταση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας («Το Κτήμα τ’ Αποστόλη»)

Η επενδυτική πρόταση αφορά την κατασκευή στο Δ.Δ. Αμπέλων του Δήμου Βισαλτίας ενός επισκέψιμου οινοποιείου το οποίο παράγει οίνο από προϊόντα πιστοποιημένων βιολογικών αμπελώνων. Περισσότερα….

Δημιουργία διαλογητηρίου πατάτας στην Άνω Βροντού Σερρών και εγκατάσταση συστημάτων ποιότητας διασφάλισης ποιότητας(Χρυσή Πατάτα Άνω Βροντούς «Το αστέρι της Πατάτας»)

Η επένδυση αφορά τη δημιουργία ενός διαλογητηρίου – συσκευαστηρίου πατάτας στην Άνω Βροντού και την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου επικίνδυνων σημείων HACCP. Περισσότερα…..

Μετεγκατάσταση και εκσυγχρονισμός μονάδας παράγωγης βιολογικού άρτου και αρτοσκευασμάτων και εγκατάσταση («Αρτοποιεία – βιολογικό ψωμί  Δημάδη»)
Το έργο αφορά τη μετεγκατάσταση της επιχείρησης παραγωγής άρτου και αρτοσκευασμάτων της οικογένειας Δημάδη σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 85 τ.μ. περίπου στο κέντρο της πόλης της Νιγρίτας. Περισσότερα…..

Δημιουργία μονάδας επεξεργασίας – τυποποίησης νωπού κοτόπουλου και εγκατάσταση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας («Κοτεμπορική Ελαιώνα»)

Το επενδυτικό σχέδιο αφορά τη δημιουργία εργαστηρίου επεξεργασίας και τυποποίηση νωπού κοτόπουλου και προϊόντων από κοτόπουλο σε άμεσα εμπορεύσιμες συσκευασίες. Περισσότερα…..

Διαμόρφωση κτηρίου και εκσυγχρονισμός μονάδας μεταποίησης τυποποίησης μελιού και εγκατάσταση συστήματος διασφάλισης ποιότητας («Μελισσοκομική Σερρών»)

Το εργαστήριο τυποποίησης και συσκευασίας μελιού της Αλεξάνδρας Χαρίση βρίσκεται στο Δ.Δ. Νέου Σουλίου Περισσότερα…..

Επέκταση μηχανολογικού εξοπλισμού εργαστηριών χειροτεχνίας Ι.Μ. Κηρύκου και Ιουλίττης Σιδηροκάστρου

Το έργο αφορά τον εκσυγχρονισμό και τον εμπλουτισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού των εργαστηρίων στην Ιερά Μονή Κυρήκου και Ιουλλίτης στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Περισσότερα…..

Επισκέψιμο οινοποιείο βιολογικής αμπελουργίας Νερατζή («Κτήμα Νερατζή»)

Το επισκέψιμο οινοποιείο Κτήμα Νερατζή δημιουργήθηκε στο Δ.Δ. Πενταπόλεως εντός του ιδιόκτητου αμπελώνα συνολικής έκτασης 100 περίπου στρεμμάτων.  Περισσότερα…..

Βιοτεχνική μονάδα παράγωγης παραδοσιακών δαπέδων από ατόφιο ξύλο και εγκατάσταση συστήματος διασφάλισης ποιότητας

Η παρούσα επένδυση πραγματοποιήθηκε στον οικισμό Θερμοπηγή του Δ.Δ. Σιδηροκάστρου. Περισσότερα…..